tyverialarm Aalborg erhverv, Frederikshavn, Brønderslev, Hobro, Hjørring

Tyverialarm Aalborg – Når det skal være trygt

Skyttens Sikring skaber tryghed med vores Tyverialarm i Aalborg og resten af nordjylland. Skyttens Sikring leverer skræddersyede systemer til både private og/eller virksomheder. Skyttens Sikrings tyverialarmer er godkendte og af højeste kvalitet. Samtidig har vi 24/7 bemandede kontrolcentre, der står klar til at håndtere hvis en alarm bliver udløst. Skyttens Sikring leverer også videoovervågning med 4 kameraer og kontrolenhed til kun 5995,-. Kontakt os og få en samlet pris på en skræddersyet løsning. Hele dit alarmsystem fra Skyttens Sikring kan tilgås fra den medfølgende app. Det giver dig mulighed for at se live billeder eller tidligere optagelser.

 

Tyverialarm Aalborg – Vores pakker

Til private har vi en lille pakke til rækkehuse/mindre boliger. Her medfølger en dørkontakt der registrer hvis døren bliver brudt op. Det er ofte gennem døren eller vinduer at indbrudstyvene kommer ind. Derfor kan det være en stor bekostning at sætte alarmer op på alle vinduer. En billiger løsning er at bruge en bevægelses sensor der registrer bevægelser og udløser alarmen. Vores system med en dørkontakt og rumføler koster kun 795,- inkl. montering derudover koster det 199,- pr måned inkl. service.

Den lidt større pakke indeholder 3 rumfølere og en dørkontakt. Denne pakke er mest oplagt til villaer og større boliger. Her er prisen 795,- inkl. montering derudover 239,- pr. Måned inkl. service. Med vores ISO9001 certificering er du sikret en ordentlig montering og opsætning af dit alarmsystem.

Er du usikker på hvilken løsning der er mest relevant for dig, så kontakt os og få uforpligtende rådgivning. Med Skyttens Sikrings store erfaring har vi den rette viden til at rådgive dig. Skyttens Sikring skræddersyer løsninger til konkurrencedygtige priser, på den måde får du præcis det der er mest relevant I din situation.

 

Skyttens Sikring giver tryghed til at eje – Både privat og erhverv.

Jeg glæder mig til at høre, hvad vi kan gøre for dig!

Kontakt mig uforpligtende på tlf. 70 26 26 73

Tyverialarm Aalborg