Sikring af bolig, af hjemmet, af hus, af virksomhed

Sikring af bolig og virksomhed – Der giver tryghed

Skyttens Sikring har mange års erfaring I Sikring af bolig og virksomheder. Skyttens Sikring har mange produkter I arsenalet, som kan holde selv de mest erfarne tyve på afstand.

Indbrud er et stort problem I Danmark, hvad end det er hos private eller virksomheder. I 2009 blev der lavet over 46000 indbrud, som kostede mere end 1 milliard I erstatning. Dog er dette tal faldet til lidt over 29000 I 2017. Den store grund til dette er at flere virksomheder og private har investeret I et godt alarmsystem til sikring af bolig og virksomhed.

De mest udsatte mål for indbrudstyve er sommerhuse, fordi de står uberørte og ligger I områder som er øde I flere måneder. Med et alarmsystem fra Skyttens Sikring har du 24/7 overvågning af dit sommerhus. Du modtager en besked når en alarm udløses. Samtidig sender vi en vagtpatrulje til adressen.

 

Sikring af bolig med videoovervågning

Med et videoovervågningssystem fra Skyttens Sikring kan du se optagelser direkte I vores app på din telefon. Skyttens Sikrings videokameraer optager I FULL HD. Det sikrer at billederne er I den bedste kvalitet. Samtidig benytter de automatisk IR lys, der sikrer de bedste billeder selv I mørke.

Et alarmsystem er ikke kun brugbart når tyven er kommet ind I dit hjem. Ofte går tyve nemlig udenom huse hvor de ved der er opsat alarmsystemer. Risikoen er for høj, så de vælger et nemmere offer. Derfor giver et alarmsystem den bedste forudsætning for at holde ubudne gæster ude. Det kan godt betale sig at få installeret et godt alarmsystem, du får nemlig rabat på din indboforsikring. Derfor er det heller ikke en stor omkostning, for at have tryghed I hverdagen.

Skyttens Sikring giver tryghed til at eje – Både privat og erhverv.

Jeg glæder mig til at høre, hvad vi kan gøre for dig!

Kontakt mig uforpligtende på tlf. 70 26 26 73 

Sikring af bolig