Overvågningskamera Aalborg, videoovervågning, IP kamera, Hjørring, Frederikshavn, privat, erhverv

Overvågningskamera Aalborg

Skyttens Sikring leverer og monterer kun kvalitets overvågningskamera Aalborg. Kameraerne er koblet på internettet og sender live så du kan følge med, hvis en alarm udløses I din bolig eller virksomhed. Samtidig kan du med vores app se tidligere optagelser, når som helst og hvor som helst. Du kan enten vælge at sætte kameraerne til at optage hele tiden, eller blot når bevægelsessensorerne bliver aktiveret. Skyttens Sikrings kameraer optager I FULL HD. Det giver dig og politiet den bedste forudsætning til at identificere de ubudne gæster. Skyttens Sikrings kameraer starter automatisk IR-lys, når lys niveauet er for lavt, som øger kvaliteten om natten.

Systemet er konfigureret på forhånd, det betyder at du bare skal sætte det til også virker det. Skyttens Sikring hjælper dig selvfølgelig med support og/eller montering hvis du har behov for det. Overvågningskameraer giver også en forebyggende effekt. Med overvågningskameraer fra Skyttens Sikring får du sikkerhed og tryghed for dig og din familie.

 

Overvågningskamera Aalborg – både privat og erhverv

Skyttens Sikring leverer overvågningskameraer til både private og virksomheder. Har du f.eks. et byggeprojekt og gerne vil sikre dine materialer mod tyveri og hærværk. Så har vi videoovervågningsudstyr til udlejning, som du kan leje midlertidigt. Skyttens Sikring skræddersyer løsningerne til dine behov. Vi udfører opgaver til både små og store virksomheder samt private.

Har du I forvejen analog video overvågning, kan Skyttens Sikring give en god pris på en opgradering til FULL HD-kameraer. Skyttens Sikring kan nemlig genbruge hele din nuværende installation. Analoge kameraer optager I rigtig dårlig kvalitet og det gør især at natte billeder stort set ikke kan benyttes. Med FULL HD og IR sikrer du at billederne er knivskarpe.

 

Skyttens Sikring giver tryghed til at eje – Både privat og erhverv.

Jeg glæder mig til at høre, hvad vi kan gøre for dig!

Kontakt mig uforpligtende på tlf. 70 26 26 73

Overvågningskamera Aalborg