Brandalarm og røgalarm

Brandalarm og røgalarm

Skyttens Sikring leverer både Brandalarm og røgalarm til privat og erhverv. Vores brand og røg alarmer er af højeste kvalitet og kan kobles til dit alarmsystem. Det giver mulighed for at systemet udsender en besked til vores kontrolcenter, hvis alarmen går og du ikke er hjemme. Skyttens Sikrings brand og røg alarmer opfanger også varmeudvikling I tilfælde af at der ikke er røg I rummet hvor alarmen sidder.

Brand kan have store omkostninger, især når ens personlige ejendele og ting med høj affektionsværdi går op I røg. Det kan samtidig også redde liv. Derfor er det en rigtig vigtig ting at have koblet op til et kontrolcenter, der sørger for at de rette myndigheder bliver underrettet hurtigst muligt.

Brandalarm og røgalarm fra Skyttens Sikring beskytter dig og dine ejendele

Den moderne byggestil med åbne planløsninger har en negativ effekt på brande. Det giver bedre mulighed for at branden kan sprede sig uden forhindringer. Samtidig er flere nyere hjem fyldt med syntetiske materialer, der både antænder og brænder hurtigere end ikke syntetiske. Derfor er et ordentligt brand og røgalarm system yderst vigtigt. Både hvis man er hjemme når branden opstår, her mister du nemlig værdifulde og kritiske minutter hvis du f.eks. ligger og sover. Men også I stor grad når man ikke er hjemme. Her kan huset nå at blive totalskadet før der bliver tilkaldt hjælp. Med brandalarm og røgalarm fra Skyttens Sikring er du altid koblet op til vores kontrolcenter med 24/7 bemanding. Samtidig kan du ved hjælp af vores app få notifikationer hvis en alarm udløses I dit hjem. Hvis du derudover har videoovervågning, kan du hurtigt identificere om det er en fejl eller en rigtig brand.

Skyttens Sikring giver tryghed til at eje – Både privat og erhverv.

Jeg glæder mig til at høre, hvad vi kan gøre for dig!

Kontakt mig uforpligtende på tlf. 70 26 26 73

Brandalarm og røgalarm