Alarmfirma Aalborg, sikringsfirma Nordjylland, Aalborg, Hjørring, Brønderslev, Frederikshavn, Hobro

Alarmfirma Aalborg og Nordjylland – Din sikkerhed

Skyttens Sikring er dit alarmfirma I Aalborg, Hjørring og generelt I Nordjylland. Selvom de fleste har indboforsikring, som dækker I tilfælde af indbrud. Så er der stadig oprydning samt ting der ikke kan erstattes. Det kan f.eks. være arvesmykker eller billeder. For virksomheder kan det koste meget efter et indbrud. Der skal bestilles nye vare hjem og skaderne som tyvene har forvoldt, tager tid at reparer. Tid som koster din virksomhed penge. Med et alarmsystem fra Skyttens Sikring er det ikke kun når uheldet er ude du har gavn af det. Det giver nemlig en forebyggende effekt når du gør tyvene opmærksomme på at du har et alarmsystem med kort reaktionstid installeret.

Alarmfirma Aalborg og Nordjylland – skræddersyede løsninger

En alarm fra Skyttens Sikring tilbyder hurtig reaktion der nedsætter risikoen for indbrudsforsøg. Skyttens Sikrings har været godkendt af Forsikring og Pension I mere end 20 år. Samtidig er vi ISO9001 certificerede til at opsætte alarmsystemer.

Har din virksomhed IT-udstyr, køle/fryseanlæg, pumper eller vandingsanlæg som er følsomme overfor strømsvigt og driftsstop? Så har Skyttens Sikring en løsning til overvågning af de fleste tekniske alarmer og sikringsanlæg. På den måde kan du slappe af mens vi overvåger dit anlæg.

Skyttens Sikring har kompetencer til overvågning af halmfyr, ved blandt andet at etablere temperatur og klimaalarmer. Skyttens Sikring har stor erfaring med sikring af pelsdyrfarme både af dyrene, skindene og ejendommen. Hvis du opbevarer minkskind, våde eller tørre er der specielle regler som dit forsikringsselskab kan fortælle dig mere om.

Skyttens Sikring tilbyder også tågesikring der udløser en tyk tåge når alarmen går I gang og derved nedsætter sigtbarheden, så tyvene ikke kan orientere sig. En gitterløsning kan også give et ekstra lag af sikkerhed til dine bygninger/kontorer.

Skyttens Sikring giver tryghed til at eje – Både privat og erhverv.

Jeg glæder mig til at høre, hvad vi kan gøre for dig!

Kontakt mig uforpligtende på tlf. 70 26 26 73

Alarmfirma Aalborg