Alarm til hus, Privat alarm, i huset, i hjemmet, bolig, privat, Aalborg, Århus

Alarm til hus – Tryghed I hjemmet

Skyttens Sikring leverer alt indenfor alarm systemer, både alarm til hus, villa, lejlighed og rækkehus. Et alarmsystem sikrer dine ejendele mod indbrud og tyveri så du kan forlade din bolig med tryghed. Skyttens Sikring leverer både rumfølere, dørkontakter og kameraer til sikring af din bolig. Skyttens Sikrings alarmsystemer giver automatisk besked til vores kontrolcentral der har 24/7 bemanding. Herefter er vores vagter med hunde på adressen indenfor kort tid. Med vores app, der fungerer både til Android og iOS, får du automatisk besked når en alarm bliver udløst. Samtidig kan du med videoovervågning følge med I om der er sket en fejl eller der faktisk er nogen I din bolig. Et alarmsystem giver dig fordele I forhold til din indboforsikring der ofte bliver billigere hvis du har installeret alarm I din bolig.

Alarm til hus – forebyggende

Et alarmsystem giver en forebyggende effekt, tyve går nemlig oftest efter lette bytter. Derfor øger det deres risiko at lave indbrud I en bolig med tyverisikring. Det afskrækker de ubudne gæster når de opdager skiltet, der fortæller at du har et alarmsystem fra Skyttens Sikring.

Skyttens Sikring skræddersyer en løsning til dit behov og situation. En alarm til hus er en 24/7 løsning der giver dig og din familie sikkerhed. Det behøver ikke at være en dyr fornøjelse med alarm til hus. Skyttens Sikring har løsninger til både små og store boliger, hvor alle kan være med.

Skyttens Sikrings lille pakke, der passer til de fleste almindelige huse, medfølger en dørkontakt og rumføler. Denne pakke koster kun 795,- for udstyret samt 199,- pr.md. inkl. service og montering. Her er du godt dækket ind.

Skyttens Sikring giver tryghed til at eje – Både privat og erhverv.

Jeg glæder mig til at høre, hvad vi kan gøre for dig!

Kontakt mig uforpligtende på tlf. 70 26 26 73 

Alarm til hus